Η ανάγκη εύρεσης εργασίας τους έκανε να αποχωριστούν το μέρος που μεγάλωσαν και να ταξιδέψουν στο Λονδίνο. Αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, δεν έπαψαν ποτέ να αναζητούν και μια ποδοσφαιρική στέγη για να συνεχίσουν τη μεγάλη τους αγάπη, το ποδόσφαιρο, όπως έκαναν και στα γήπεδα της Χαλκιδικής ( σ.σ συνολικά οι τρεις τους φόρεσαν τις φανέλες των Τρίγλια, Κρήνη, ΠΟΜ, Διονυσίου, Ολύνθου).

Τρεις ποδοσφαιριστές, λοιπόν, που μεγάλωσαν και αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Χαλκιδικής, μεγαλουργούν στα ερασιτεχνικά γήπεδα του Λονδίνου και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο λόγος για τους Μανώλη Ιντρίζι, Ντονάλντο Ντόι και Ζέτι Ντόμι που πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο στο Λονδίνο με τα χρώματα της ελληνικής Ormos F.C, επικρατώντας με 6-3 στον τελικό της Sedcopians και με δυο γκολ του Ντόμι.

”Αρχικά μετακομίσαμε στο Λονδίνο για μια καλύτερη εργασία, αλλά πάντα ψάχναμε και έναν σύλλογο να αγωνιστούμε”, ανέφερε στο #XalkidikiPolitiki o Μανώλης Ιντρίζι που ήταν και MVP του τελικού. 

Οι τρεις τους, ο Μανώλης, ο Ζέτι και ο Ντονάλντο, άφησαν Νέα Μουδανιά και Νέα Τρίγλια αντίστοιχα, βρίσκονται εδώ και λίγα χρόνια στην Αγγλία, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν μακριά από αγαπημένα τους πρόσωπα και όπως αποδεικνύεται ο ένας καλύπτει τον άλλον και στους αγωνιστικούς χώρους, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια σε κάθε γήπεδο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

#Χαλκιδική #Λονδίνο #ΕΠΣΧ