sarti

Εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου που πλησιάζει άρχισαν οι εργασίες για τις ετοιμασίες των επιχειρήσεων στη Σάρτη, όμως παρατηρούνται παράνομες εργασίες σε δημόσιους χώρους.

Συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα η κοινότητα δέχεται παρατηρήσεις και καταγγελίες για απόθεση μπαζών μέσα σε ρέματα-ποτάμια, αλλά και σε γειτονιές.

Επίσης έγινε αντιληπτό ότι γίνονται κατασκευές πάνω στον αιγιαλό και σε πεζοδρόμια που σε καμία περίπτωση δεν είναι ιδιόκτητα, αλλά και ούτε υπάρχει άδεια από τον δήμο ή την πολεοδομία για την κατασκευή τους.

Η κοινότητα Σάρτης σε σχετική ανακοίνωση της προς ενημέρωση των πολιτών ανακοινώνει πως πριν από οποιαδήποτε εργασία-κατασκευή οι πολίτες είναι αναγκαίο να ενημερώνουν τον δήμο η την κοινότητα, ώστε να ελεγχθεί η νομιμότητα αυτών και να αποφευχθούν παραβάσεις και επιβολή προστίμων.

«Η δημόσια τουριστική εικόνα μας δεν είναι αυτή που αξίζει στην Σάρτη μας και οι παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας, για προσωπικά οφέλη εις βάρος της δημόσιας χρήσης, θα πρέπει να καταγγέλλεται άμεσα στην Αστυνομία», σημειώνεται στο τέλος της ανακοίνωσης από την κοινότητα.