Την τιμητική του έχει το τριήμερο 15-17 Απριλίου ο Δήμος Κασσάνδρας καθώς φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας.

Ο Δήμος Κασσάνδρας εργάστηκε πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να προσφέρει μια εξαιρετική αθλητική εμπειρία στους αθλητές.

“Αρχή για τον τόπο μας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση”

“Ο Δήμος Κασσάνδρας και η ΚΕΔΗΚ αλλά και φορείς της Χαλκιδικής μόλις έγινε γνωστό πως υπήρχε πρόθεση να έρθει στον τόπο μας ο συγκεκριμένος αγώνα προσπαθήσαμε να προσφέρουμε ο καθένας με τη σειρά του. Είναι μια αρχή για τον τόπο μας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση”, τόνισε η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

“Οι αθλητικές δράσεις, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα της περιοχής, την καθιστούν σε κορυφαίο προορισμό” πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Ηρακλής Λειβαδιώτης.

“Η Χαλκιδική υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας”

“Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας. Μια διοργάνωση που θα στρέψει τα βλέμματα όλου του αθλητισμού. Η Χαλκιδική μας είναι για όλο το χρόνο. Υπάρχουν όλες οι επιλογές τουρισμού. Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στηρίζει όλους τους επαγγελματίες και δράσεις που προβάλλουν τον τόπο μας”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Χρήστος Καπούλας.

“Φοβερή εμπειρία ο αγώνας στη Κασσάνδρα”

Ο ταμίας της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, Σάββας Τσοπούρογλου έπλεξε το εγκώμιο της ομορφιάς της Κασσάνδρας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως οι αθλητές έχουν εντυπωσιαστεί από τις ομορφιές της Χαλκιδικής. Παράλληλα, τόνισε πως ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε με την επιλογή της Κασσάνδρας.

“Συγχαρητήρια στους φορείς”

“Συγχαρητήρια στη Δήμαρχο και σε όλους τους φορείς για την υλοποίηση αυτού του αγώνα αλλά και στην ομοσπονδία που είναι δίπλα μας. Ο αγώνας της Κασσάνδρας θα έχει μεγάλη επιτυχία”, πρόσθεσε ο Πρόεδρος Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, Παύλος Παπαδόπουλος.

“Ο τόπος ταιριάζει με την ποδηλασία”

“Είναι ένας εξαιρετικός τόπος και αρέσει στους αθλητές. Ευελπιστούμε σε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο και να το απολαύσουμε ολοι”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο έφορος της εθνικής ομάδας, Ιωάννης Παπασταματάκης.

“Η Κασσάνδρα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλους διεθνείς αγώνες”

“Η Κασσάνδρα μας έδειξε ότι μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλους διεθνείς αγώνες. Όλοι προσφέρουν τα μέγιστα για να διεξαχθεί ο αγώνας”, ανέφερε ο Διευθυντής Πανελληνίου Πρωταθλήματος, Λευτέρης Ακριτίδης.

Το αγωνιστικό μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας 

Στην Κασσάνδρα θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Νέων – Ανδρών, Νέων – Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, ενώ σήμερα διεξάγεται ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης.

Αύριο, Σάββατο στις 11:00 ξεκινάει ο αγώνας για το γύρω του ποδιού και τερματίζουν πάλι στην Καλλιθέα, από όπου και ξεκινάνε, ενώ θα διεξαχθούν και παράλληλες δράσεις.

Την Κυριακή (17/4) οι μεγάλες κατηγορίες κάνουν και αυτές το γύρω της Κασσάνδρας

Πρώτη φορά κλείνει η Εθνική Οδός

“Πρώτη φορά κλείνει η Εθνική Οδός σε ένα τέτοιο αγώνα, με την Τροχαίο και τον Διοικητή να είναι στο πλευρό μας για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ακριτίδης.

“Όλοι οι φορείς συνέβαλαν τα μέγιστα για το καλύτερο αποτέλεσμα”, ανέφερε ο κ. Θωμασούλης.

“Η συγκεκριμένη διοργάνωση προβάλει τη Χαλκιδική όπως θα θέλαμε να την βλέπουμε. Τέτοιες ενέργειες ενθαρρύνουν τον τουρισμό” ανάφερε η εκπρόσωπος του “Φούρνου Λεμονή”, Ματίνα Μπερλεκίδου.

Τη σημερινή συνέντευξη τύπου έκλεισε η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα έκανε κάλεσμα προς τους δημότες να βγουν στους δρόμους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

#Χαλκιδική #ΔήμοςΚασσάνδρας #ΠανελλήνιοΠρωτάθλημαΠοδηλασίας #ΑναστασίαΧαλκιά