Ο Γιάννης Σκαφτούρος, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές, εκτελέστηκε από αγνώστους στη Βοιωτία, με την αστυνομία να «βλέπει» συμβόλαιο θανάτου.

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν άγνωστοι μπήκαν στο εξοχικό του στα Σκούρτα και σκότωσαν τον 53χρονο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο συγγενείς του, σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κόρη του. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, πυροβόλησαν τον Γιάννη Σκαφτούρο και στη συνέχεια τράπηκαν στην αυλή. Ο στόχος της επίθεσης βρέθηκε νεκρός στην αυλή του.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για σοβαρές υποθέσεις, μεταξύ των οποίων και η απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Το 2018 είχαν μαχαιρώσει στις φυλακές Κορυδαλλού τον βαρυποινίτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί ως μέλος του αποκαλούμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», για συμμετοχή στο κύκλωμα των μπράβων, κ.λπ. Σύμφωνα με πληροφορίες τον Σκαφτούρο είχαν μαχαιρώσει κρατούμενοι την ώρα που επέστρεφε από μεταγωγή του από τα δικαστήρια.

Πηγή: lifo