Στον νομό οργιάζουν οι φήμες ότι τρία από τα πέντε ξενοδοχεία του ομίλου Γρηγοριάδη άλλαξαν χέρια. Πρόκειται για το Athos Palace, το Pallini Beach και το Theofano Imperial. Και τα τρία βρίσκονται στην περιοχή της Καλλιθέας, στο πρώτο πόδι, το ένα δίπλα στο άλλο. Δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα και συνέβαλαν να μπει η Χαλκιδική στον τουριστικό χάρτη.

Και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες για την πώληση των ξενοδοχείων, ωστόσο αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως είναι βάσιμες.
Το σίγουρο είναι πως τα τρία ξενοδοχεία δεν θα ανοίξουν για την καλοκαιρινή περίοδο καθώς θα παραμείνουν κλειστά για δυο χρόνια προκειμένου να ανακαινισθούν ριζικά και να αναβαθμιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες το μόνιμο προσωπικό ειδοποιήθηκε ήδη για τις εξελίξεις και θα λάβει την αποζημίωση του.
Ως νέοι ιδιοκτήτες φέρονται το αμερικάνικο fund Black Rock και η Goldman Sachs, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο τράπεζες επενδύσεων που θέλουν να αλλάξουν ριζικά τη μοίρα των συγκεκριμένων ξενοδοχείων και να αναβαθμίσουν τις δυνατότητες της περιοχής.

Πηγή: omorfataxidia