Έρευνα διενεργεί η αστυνομία έπειτα από την καταγγελία 17χρονης ότι έπεσε θύμα αρπαγής στον Κολωνό και πως την κρατούσαν αιχμάλωτη σε διαμέρισμα.

Ήδη για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένα άτομο, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Η ανήλικη κατήγγειλε το Σάββατο στην αστυνομία ότι δύο άνδρες την απήγαγαν από τον δρόμο και την κρατούσαν διά της βίας σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού. Την κράτησαν εκεί για τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με την καταγγελία, μέχρι που κατάφερε να αποδράσει κλωτσώντας τον έναν από τους δράστες και να διαφύγει τρέχοντας προς το αστυνομικό τμήμα.

Μετά την καταγγελία, η αστυνομία εντόπισε δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής σε δρόμο στον Κολωνό. Ο ένας συνελήφθη, ενώ ο άλλος κατάφερε να ξεφύγει. Όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αστυνομικός που πάλεψε μαζί του κατάφερε να του πάρει το κινητό τηλέφωνο, στο οποίο ήταν αποθηκευμένα έγγραφα με τα στοιχεία του. Έτσι, η αστυνομία τον ταυτοποίησε και τώρα αναζητείται.

Ο συλληφθείς φέρεται να αναγνωρίστηκε από τη 17χρονη, η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ. Σε βάρος αμφότερων των ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Επίσης, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η ανήλικη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: lifo