Η Ελίνα Τζένγκο ξεκίνησε πολύ καλή τη φετινή σεζόν, αφού στον μόλις τρίτο αγώνα της έστειλε το ακόντιο πάνω από τα 62,00 μέτρα.

Η αθλήτρια συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες, στον όμιλο της Θεσσαλονίκης και αναδείχθηκε νικήτρια με βολή στα 62,09 μ., επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών Κ23. Η αθλήτρια βελτίωσε το δικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 61,37 μ. από το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στην Κρήτη. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ έχει ως στόχο της σεζόν τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ου Όρεγκον, όσο και στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Γυναικών Κ20 επέστρεψε έτσι και πάλι σε βολές πάνω από τα 62,00 μ., για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2020. Η ανερχόμενη πρωταθλήτρια πέτυχε την τρίτη επίδοση της καριέρας της πίσω από το ατομικό της 63,96 μ. και το 62,21 μέτρα.

Στην κορυφή και ο Λατιφλάρι

Στη σφαιροβολία των Ανδρών ο Τάσος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) έκανε καλή εμφάνιση, αφού αναδείχθηκε νικητής με 19,43 μ., επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη της καριέρας του. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) ήταν δεύτερος με 19,03 μέτρα.

#Χαλκιδική #Στίβος #Κένταυρος #Τζένγκο #Λατιφλάρι #Μουζενίδης