Νέα τραγωδία σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη με ένα 7χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του. Ο μικρός Μάριος άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο χθες το απόγευμα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή επί 2-3 ώρες, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επτάχρονος  έφτασε στο νοσοκομείο το πρωί με σπασμούς και υψηλό πυρετό από ημέρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε χαμηλό αιματοκρίτη. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο το αγοράκι υπέστη ανακοπή αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη διασωλήνωσή του, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στη σορό του επτάχρονου διενεργήθηκε νεκροψία -νεκροτομή ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιστολογική εξέταση.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος Εργαζομένων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Γιώργος Δόντσιος, έστειλε εκ μέρους του προσωπικού του νοσοκομείου τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και ευχήθηκε καλή δύναμη. “Το παιδί ήρθε στο νοσοκομείο σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση. Έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες από τους γιατρούς, όμως δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή”.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια