Σε μια δύσκολη έδρα, αυτή της Θύελλας Στανού, ο ΑΟ Σημάντρων έδειξε μέταλλο νικητή και πάρα τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν από νωρίς στο ματς, έμεινε όρθιος και πήρε ένα συγκλονιστικό διπλό.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 3′, ωστόσο άντεξαν στην πίεση της Θύελλας, που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για άνοδο και πάρα το αριθμητικό πλεονέκτημα και την υπέροχη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ έχασε και πέναλτι λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90′.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μουτάφης στο φινάλε, βάζοντας “φωτιά” στην τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Τα Σήμαντρα παρατάχθηκαν με απουσίες αλλά έβγαλαν πάθος και θέληση στο χορτάρι με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη.

Θύελλα Στανού – ΑΟ Σημάντρων 0-1

“Τελικός” Σήμαντρα – Λάκκωμα την Κυριακή (15/5)

Στον Άγιο Μάμα θα χτυπάει η καρδιά του ΑΟ Σημάντρων και του Διγενή Λακκώματος καθώς κρίνεται το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στην Α1 αλλά και ο τίτλος του πρωταθλητή σε συνδυασμό και με το άλλο αποτέλεσμα του αγώνα Θύελλας Στανού – Θερμαϊκός Πορταριάς.

#Χαλκιδική #ΕΠΣΧ #ΑΟΣημάντρων #ΘύελλαΣτανού