Ανείπωτη τραγωδία για τους γονείς ενός 7χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη, που μπήκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και κατέληξε δυόμισι ώρες αργότερα στα χέρια των γιατρών.

«Προσπάθησαν το παιδί να το σώσουν αλλά δεν σώθηκε. Αιμορραγούσε από το στόμα και τη μύτη και κατέληξε» λέει συγκλονισμένος ο πατέρας του 7χρονου. «Σκεφτείτε να έχετε εσείς ένα παιδί, ένα ωραίο πρωί με ένα μικρό πυρετό που είχε την προηγούμενη ημέρα, να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες, σε μιάμιση-δύο ώρες ώρες».

Σε 15 ημέρες το παιδί θα έκλεινε τα οκτώ του χρόνια. «Σε 4 ώρες κηδεύω το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο» δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Όπως είπε στη συνέχεια ο πατέρας του 7χρονου, οι γιατροί τους είπαν ότι για τον θάνατο του παιδιού μπορεί να ευθύνεται το κλιματιστικό. «Μας είπαν ότι υπήρχε ένα μικρόβιο, λεγεώνα λέγεται, και βρέθηκε αυτό στο αίμα του. Μας είπαν μάλιστα να βγάλουμε τα φίλτρα που έχουμε στα σπίτια μας. Εγώ δεν πιστεύω ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι είναι από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί τώρα από ένα τέτοιο μικρόβιο, ένα παιδί με τόσο δυνατό ανοσοποιητικό να καταλήγει ουσιαστικά σε τέσσερις ώρες» είπε ο πατέρας του 7χρονου παιδιού που κατέληξε.

Ο αιφνίδιος θάνατος του παιδιού ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά τον επίσης αιφνίδιο θάνατο της 3χρονης Κατερίνας, που είχε μπει στο Παπαγεωργίου με ένα απλό πρήξιμο στο πόδι και κατέληξε στο Ιπποκράτειο έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Πηγή: real.gr