Αποφυλακίστηκε η 28χρονη που κατηγορείται, μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή, για εμπλοκή σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

Περίπου οκτώ μήνες μετά την απολογία τους στον ανακριτή για διακίνηση 7,8 κιλών κοκαΐνης, το μοντέλο βγήκε από τη φυλακή με την επιβολή περιοριστικών όρων μετά την αποδοχή του αιτήματός της από τον ανακριτή της υπόθεσης.

Η κατηγορούμενη είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή πως έχει σχέση με τα ναρκωτικά, για τα οποία την ευθύνη είχε αναλάβει ο ποδοσφαιριστής.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι τοξικοεξαρτημένος, δήλωσε ότι η επίμαχη ποσότητα δεν ήταν δική του και πως δεχόταν απειλές για να τα μεταφέρει.

Στην ανακοίνωση του ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

«Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

Πηγή: cnn.gr