Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η ψήφιση των μέτρων για να εξασφαλιστεί η συνέχιση των projects, ενώ εντός του μήνα έρχεται η νέα αναθεώρηση στις τιμές υλικών, σημειώνει σε συνέντευξή του στο insider.gr ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης. Επίσης, αναφέρεται στα μεγάλα έργα που θα βελτιώσουν τις υποδομές και τη ζωή των πολιτών σε Αττική (Μετρό, επεκτάσεις Αττικής Οδού κ.α.) και περιφέρεια.

Ο κ. Καραγιάννης μιλάει για τις νέες επεκτάσεις του Μετρό, του Προαστιακού και των αυτοκινητόδρομων στο Λεκανοπέδιο καθώς και για σειρά έργων υποδομής που θα παραδοθούν προς χρήση στους πολίτες το 2022 σε όλη τη χώρα (Μετρό Πειραιά, το αποκαλούμενο «ορφανό» χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, το σύνολο του Θέρμη-Γαλάτιστα, κομμάτι της παράκαμψης Αμφιλοχίας του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας κ.α.).

«Ένας από τους βασικούς λόγους που εξασφαλίζουμε ότι τα έργα τα οποία έχουμε δρομολογήσει, υλοποιούνται, είναι ακριβώς για να ξαναχτίσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Πολιτείας και πολίτη», σημειώνει χαρακτηριστικά.