Το δύο στα δύο έκανε η ομάδα των Παίδων, καθώς είχε επικράτησε του Πιερικού με 3-0 σετ (25-6, 25-8 & 25-17). Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση της στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στην κατηγορία των Παίδων!

Αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα, τα αγόρια θα αντιμετωπίσουν την άλλη “αήττητη” ομάδα του ομίλου, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα δυνατό παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Ο νικητής του αυριανού αγώνα θα παραμείνει στο γήπεδο των Μουδανιών για τον έναν και μοναδικό αγώνα της ημιτελικής φάσης με τον δεύτερο του ομίλου της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί με τον πρώτο του άλλου ομίλου, στο γήπεδο της Πολίχνης.

Η ομάδα καλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών και σήμερα Σάββατο, στις 5 στο κλειστό των Νέων Μουδανιών, για να ενισχύσουν την ομάδα!

Τέλος και πριν την έναρξη του παιχνιδιού, έγιναν βραβεύσεις των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο (Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Αντίκυρα και Πιερικό), από τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο του Π.Ο.Μ., Φώτη Χατζηιορδάνου, παρακολούθησαν στη συνέχεια και τον αγώνα των Παίδων.