Ο ΑΟ Σημάντρων κατέκτησε την δεύτερη θέση του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου της Α’ κατηγορίας, καθώς επικράτησε 1-0 του Διγενή Λακκώματο στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Τα Σήμαντρα ανέρχονται ξανά στην Α1 κατηγορία Χαλκιδικής, ως μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α’ κατηγορίας του νομού.

Στο τελευταίο ματς, ο ΑΟΣ ήθελε μόνο τρίποντο για να πάρει την δεύτερη θέση, ενώ ο Διγενής κατακτούσε την άνοδο ακόμη και με ισοπαλία, ενώ αμφότεροι είχαν και ελπίδες τίτλου σε περίπτωση στραβοπατήματος της Πορταριάς.

Τελικά, τα Σήμαντρα ήταν αυτά που χαμογέλασαν στο φινάλε, καθώς με γκολ του Χρήστου Μπερμπερίδη πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του νομού.

Από την άλλη, ο Διγενής Λακκώματος τερμάτισε στην τρίτη θέση, κέρδισε τις φετινές εντυπώσεις για το ποδόσφαιρο που έπαιξε και περιμένει την κατάληξη των αγώνων της Χανιώτης για να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί (σ.σ σε περίπτωση ανόδου της Χανιώτης στην Γ’ Εθνική, ανέρχεται στην Α1 και το Λάκκωμα).

“Κατάμεστο” το γήπεδο του Αγίου Μάμα 

Αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων αλλά και του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Άπαντες δημιούργησαν μια όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα μέχρι τα τελευταία λεπτά της λήξης.

#ΕΠΣΧ #Χαλκιδική #ΑΟΣ #Λάκκωμα