Στον Γιώργο Ραχμανίδη, στον άνθρωπο που για αυτές σήμαινε πολλά περισσότερα από Πρόεδρος της Ομάδας Μπάσκετ, αφιέρωσαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου, παλιές αθλήτριες μπάσκετ της Ν. Τρίγλιας. Ο Γιώργος Ραχμανίδης που έφυγε ξαφνικά, πριν λίγους μήνες από τη ζωή βύθισε στη θλίψη όλους, καθώς ήταν η ψυχή της ομάδας και είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του σε αυτό. Ήταν υποστηρικτικός και πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειάζονταν.

Για την προσφορά του και την ανάγκη να τιμηθεί μίλησαν ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών Στ. Μπαμπαροξής, καθώς και η πρώην αθλήτρια Νεκταρία Κράνη. Η κυρία Ερμιόνη, σύζυγος του εκλιπόντος, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο, το Παράρτημα Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών και τις πρώην αθλήτριες για την εκδήλωση τιμής στον σύζυγό της εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθούν άξιοι συνεχιστές της προσπάθειας στην ομάδα, καθώς είναι σίγουρη ότι αυτό θα ήταν και η μεγαλύτερη επιθυμία του ίδιου, που θέλησε μέχρι τέλους να παραμείνει και να προσφέρει στον τόπο του. Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών Αν. Μαστρογιάννης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση- ευαισθητοποίηση για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών και, επίσης, παρουσιάστηκε ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, δωρεά του ειδικού σχολείου Ν. Προποντίδας από τα έσοδα του αγώνα δρόμου “Γίνε Σπεσιαλίστας”, που θα τοποθετηθεί στο κλειστό γυμναστήριο.

#Δήμος_Νέας_Προποντίδας #Χαλκιδική #Γιώργος_Ραχμανίδης