Σήμερα Παρασκευή τον Στανό επισκέφτηκαν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής κ. Κατιρτζίδη, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιερισσού κ.Ταραζά και τον Διοικητή Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αρναίας κ. Αλβανό με στόχο την ενημέρωση για την περίοδο προετοιμασίας πυροπροστασίας την καλοκαιρινή περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

“Σήμερα είχαμε την τιμή, να υποδεχθούμε στο Στανό ,τον Διοικητή Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χαλκιδικής κ.Κατιρτζίδη, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιερισσού κ.Ταραζά και τον Διοικητή Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αρναίας κ. Αλβανό ώστε να να μας ενημερώσουν για την περίοδο προετοιμασίας πυροπροστασίας την καλοκαιρινή περίοδο, μιας και ο τόπος μας βρίσκεται συνήθως σε υψηλό επίπεδο επικινδυνότητας .

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και τους ευχαριστούμε θερμά. Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας του Δήμου Αριστοτέλη κ. Θαλασσινός Γεώργιος,ο πρόεδρος της Κοινότητας κ.Γερακουδης Δημήτριος με το τοπικό συμβούλιο,εκπρόσωποι των Συλλόγων Γυναικών,του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείο, του νηπιαγωγείου και του παιδικού Σταθμού. Ο Σύλλογος Γυναικών προσέφερε εδέσματα και αναμνηστικά δώρα στους διοικητές της πυροσβεστικής. Επίσης οι διοικητές Πυροσβεστικής με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το τοπικό συμβούλιο,το Σύλλογο Γυναικών καθώς και όλους τους εθελοντές για την άμεση ανταπόκριση και φιλοξενία που δέχθηκαν τις ημέρες που βρισκόταν η φωτιά σε εξέλιξη. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε!!!”

#Χαλκιδική #Δήμος_Αριστοτέλη