Ένας 41χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από την καταγγελία 35χρονης ότι την απήγαγε, την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις υπό την απειλή όπλου και την υποχρέωσε να συνευρεθεί με άλλο άτομο, έναντι αμοιβής.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τη Δευτέρα, με το πρόσχημα ότι θα της βρει κατοικία και δουλειά, η 35χρονη συναντήθηκε με τον 41χρονο και μετέβησαν σε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Εκεί, με την απειλή όπλου, ο συλληφθείς την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις και την εξέδωσε, έναντι αμοιβής, σε άγνωστο άτομο, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η 35χρονη επικοινώνησε με φιλικό πρόσωπό της και ενημέρωσε για όσα είχαν γίνει και ακολούθησε καταγγελία στην Άμεση Δράση, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Έπειτα από αυτό, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση και το απόγευμα της Τρίτης εντοπίστηκε στην περιοχή της Περαίας και απελευθερώθηκε η 35χρονη, ενώ συνελήφθη ο 41χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, παράνομης κράτησης, εμπορίας ανθρώπων, βιασμού, βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, παράνομης οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: lifo