Δυναμική ήταν η παρουσία της Χαλκιδικής στο φετινό τηλεοπτικό reality του MasterChef, καθώς 3 Χαλκιδικιώτες από τον δήμο Πολυγύρου, είχαν κερδίσει την ποδιά από τους κριτές που τους επέτρεψαν το ξεκίνημα στο γαστρονομικό ταξίδι.

Πρόκειται για την Ελπίδα Μορφούλη με καταγωγή από τον Πολύγυρο, τον Δημήτρη Πατρώνη με καταγωγή από τον Ταξιάρχη και τέλος τον Γιώργο Μελανδίνο από τα Βράσταμα Χαλκιδικής.

Από ότι φαίνεται η Ελπίδα Μορφούλη μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους κριτές με τις μοναδικές συνταγές της, αφού κατάφερε να παραμείνει έως το τέλος στο παιχνίδι κατακτώντας μάλιστα την τρίτη (3) θέση!

Συγχαρητήρια Ελπίδα Μορφούλη, καλή συνέχεια!

Το εντυπωσιακό βιογραφικό της:

Αποφοίτησε από τη Σχολή La Chef Levi έχοντας σπουδάσει Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική και κερδίζοντας χρυσά βραβεία σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς. Το 2009 εργάζεται για πρώτη φορά σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο, ούσα Υπεύθυνη για τον μπουφέ του Royal Automobile London. Το 2012 συνεργάζεται με τον επί 5 έτη καλύτερο Chef σε Αγγλία και Σκωτία Adam Handling, τον οποίο και μετεκπαιδεύει στη Ζαχαροπλαστική για τα Master Chef Professionals.Το 2013, σε ηλικία μόλις 26 ετών γίνεται Head Chef στο Royal Park Hotel στο Λονδίνο ενώ το 2016 γίνεται Διοικητικό Στέλεχος στο ιστορικό Hilton Waldorf του Λονδίνου. Το 2018 επιστρέφει στην Ελλάδα συμμετέχοντας στην εκπομπή Hell’s Kitchen, συνεργαζόμενη έπειτα με τον Έκτορα Μποτρίνι σε επίπεδο consulting γνωστού εστιατορίου στη Πάτμο. Από το 2019 εργάζεται ως Chef & Business Consultant σε Αθήνα και Λονδίνο.