Μεγάλη ήταν και σήμερα η ένταση στη δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη. Στο βήμα του μάρτυρα Νίκος Σ. που κατήγγειλε τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη και ο οποίος ζήτησε να μη συνεχίσει την κατάθεση του, εξαιτίας των ερωτήσεων που δέχθηκε από την υπεράσπιση του σκηνοθέτη. Για δεύτερη θυματοποίηση έκανε λόγο η πολιτική αγωγή.

«Κάνει ερωτήσεις στον μάρτυρα, απαντά ο ίδιος ενώ βγάζει και συμπεράσματα. Αυτή τη στιγμή μόνο να τον εξετάσει μπορεί και να μην οδηγεί σε παρελκυστικά συμπεράσματα και διανθίζει το σενάριο περί δήθεν συνωμοσίας. Θεωρώ ότι λειτουργεί αντιδικονομικά και για αυτό διαμαρτυρόμαστε» ανέφερε ο δικηγόρος του μάρτυρα, Γιάννης Βλάχος.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία, ενώ στράφηκε σε βάρος του σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά και της δημοσιογράφου Ναταλί Χατζηαντωνίου, η οποία του πήρε συνέντευξη για το  του 20/20 Magazine , καθώς – κατά τον συνήγορο του – στόχο είχαν «το ξήλωμα του κατηγορούμενου από τη θέση του».

Κατά τη διαδικασία, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, όταν μέλος του ακροατηρίου συνελήφθη επειδή βιντεοσκοπούσε τη διαδικασία.

Πηγή: ethnos.gr