Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που άφησε πίσω του ο γυμναστής στη Θεσσαλονίκη ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος την Τρίτη 31 Μαΐου. Ένας από τους παραλήπτες του επίμαχου e-mail που έστειλε ο αυτόχειρας γυμναστής είναι το Xalkidikipoliitiki.

Το κουβάρι της υπόθεσης περιπλέκεται ακόμη περισσότερο για την αστυνομία καθώς το περιεχόμενο του μειλ συνδέει τα κυκλώματα εκβιασμού με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Προς το παρόν ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται η σχέση που μπορεί να υπάρχει, ούτε το αν η γυναίκα ¨αράχνη¨ (για την οποία έβαλε τέλος στη ζωή του ο γυμναστής) είναι μητέρα της 17χρονης που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτυ, ή αν ίδια ήταν στη σουίτα εκείνο το βράδυ.

Δείτε μέρος του σημειώματος του αυτόχειρα στο e-mail που έλαβε το XalkidikiPolitiki

«…λιγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωση μου να μάθουνε όλοι ότι αυτό το άτομο (……….) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου.

Ηταν παλιά συμμαθήτρια άρχισε να μου λέει έτσι μεγάλωσα κτλ. θελω να αλλάξω να γίνω σωστή κτλ.…

 ήθελα ήταν να την βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο-φυλακή της στην …….. και να βρει μια διέξοδο από όλα αυτά – να αλλάξει γενικότερα…Ειχα νομιζει ότι κατά βαθος ειχε καλη ψυχη!!!

Κατάφερε ήταν να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ

 ζητούσα απογινωμένα μονο να μιλήσουμε να βρουμε μια λυση αρρωστος πια ψυχικα,,, με οδηγήσει να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400,000

Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μην κάνουν κακό σε άλλο άνθρωπο 

  δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει αυτό τίμημα της απώλειας της ζωής μου

Μια μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Μέχρι σήμερα μου έχει αποσπάσει 90.000 ευρώ γιο της …………   ………….   και με έκανε να χάσω όλοι την παρουσία μου τους έλεγα με μυνήματα ότι θα δώσω τέλος στην ζωή μου σε αυτήν και τον γιο της που ήθελε μέχρι να δωσω για να με βοηθησει..και τους κωδικούς  binance!!!!»

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων, ενώ σε κάποιο σημείο γίνεται λόγος για εμπλοκή γνωστού πολιτικού, καθώς και ιδιοκτήτη γνωστού κέντρου αναψυχής. Από το σημείωμα του γυμναστή πάντως καταδεικνύεται το μεγάλο πρόβλημα κυκλωμάτων της νύχτας και αδίστακτων ατόμων (γίνεται λόγος για εκβιασμούς και δολοφονίες) που εκμεταλλεύονται ακόμη και ανήλικα άτομα προς ιδίαν τέρψη.

Το μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνοδεύεται από ροζ βίντεο και φωτογραφίες με “πρωταγωνίστρια” τη λεγόμενη γυναίκα-αράχνη.