Ο γιος της Μαρίας Μπονίκου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αίγινα, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 46χρονος είχε ομολογήσει τη δολοφονίατης μητέρας του.

Σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές, ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί και να κρατηθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Χθες, η μεταγωγή του κρατούμενου γιου της ηθοποιού στα δικαστήρια Πειραιά ακυρώθηκε λόγω ενός τραυματισμού του στο κεφάλικαι μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Το έγκλημα

Η άτυχη 73χρονη ηθοποιός, βρέθηκε εντός της οικίας της στην περιοχή Πολλές Ελιές, θανάσιμα τραυματισμένη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Τη σορό της είχε εντοπίσει συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα.

Συγγενείς της Μαρίας Μπονίκου, μιλώντας για τον 46χρονο σημείωσαν πως «δεν είχε παρέες» και ήταν «οξύθυμος», ενώ επεσήμανε «μάλωναν πολύ τακτικά» με τη μητέρα του.

«Πηγαίνω μέσα και τη βλέπω σφαγμένη με μια μπλε τσάντα στο κεφάλι δεμένη και το μαχαίρι δίπλα» είπε ο συγγενής του θύματος, Στυλιανός Μπέσης.

«Ήταν πολύ οξύθυμο παιδάκι, δεν είχε παρέες, δεν είχε επαφή εδώ με εμάς, με τον μπάρμπα, με το θείο, να έρθει να κάτσουμε, να πούμε μια καλημέρα, να πιούμε έναν καφέ ποτέ, εκεί. Μάλωναν πολύ τακτικά» επεσήμανε άλλη συγγενής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ