Αναβάλλονται με απόφαση δημάρχου Σιθωνίας λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου έως και την Δευτέρα στις 13 Ιουνίου στον Νέο Μαρμαρά.

Με νέα ανακοίνωση του πολιτιστικού συλλόγου του Νέου Μαρμαρά “Η Προικόννησος” οι εκδηλώσεις μεταφέρονται για τις 24,25,26 και 27 Ιουνίου.

Μιλώντας στο XalkidikiPolitiki ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας δήλωσε τα εξής: «Οι εκδηλώσεις αναβάλλονται έπειτα από την έκτακτη προειδοποίηση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας».

«Ήταν μία συνάντηση που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία, αλλά αυτή τη στιγμή μοναδική μας προτεραιότητά είναι η ασφάλεια των πολιτών και των εκλεκτών μας καλεσμένων, οι οποίοι με τέτοια καιρικά φαινόμενα θα ήταν αδύνατον να ταξιδέψουν, -λόγω της επικινδυνότητας- και να παρευρεθούν στον Νέο Μαρμαρά. Ζητούμε την κατανόηση όλων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 24,25,26 και 27 Ιουνίου με την ευχή όλων οι συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές», καταλήγει ο κ. Ντέμπλας.

#ekdilwseis #neos_marmaras #anaboli #ntemplas #chalkidiki