Μια ακόμη κούπα ταξιδεύει αυτήν την ώρα προς την Βαρβάρα. Ο Αετός κατέκτησε και το πρωτάθλημα στο Κ-14 της ΕΠΣ Χαλκιδικής και μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου της ανδρικής ομάδας, βάζει ένα ακόμη τρόπαιο στη φετινή τροπαιοθήκη, ενώ μπορεί να τα κάνει και τρία, αν επικρατήσει της Χανιώτης την ερχόμενη Κυριακή στην κατηγορία Κ-12.

Σε έναν τελικό διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Γαλάτιστα μπήκε δυναμικά, προηγήθηκε και έδειχνε αφεντικό του αγώνα. Η Βαρβάρα όμως γύρισε τούμπα το ματς. Πέτυχε τρία τέρματα και πήρε το τρόπαιο.

Αμφότερες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο κατα διαστήματα και αντάμειψαν τους αρκετούς φίλους του αθλητισμού που βρέθηκαν στην κερκίδες του γηπέδου της Αρναίας.

Αετός Βαρβάρας – Ανθεμούς Γαλάτιστας 3-1

Παπαευσταθίου Βαγγέλης (2), Κεφάλας Κώστας, τα γκολ για την Βαρβάρα, Ζέφι Μάριος για την Γαλάτιστα

Διαιτητές: Παυλίδης Παύλος, Τσιρωνάς Φάνης, Τζημοπουλος Φώτης και 4ος Τσελεγκίδης Γιώργος

Συγχαρητήρια στον Αετό Βαρβάρας για την κατάκτηση αλλα και στους φιναλίστ της Γαλάτιστας έδωσε και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Πρωταθλητής Χαλκιδικής στα τμήματα υποδομής Κ-14 ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ “Ο ΑΕΤΟΣ” . Η Βαρβάρα μας ξανά κάνει υπερήφανους και τα πιτσιρίκια (αλλά και οι γονείς τους) δείχνουν το δρόμο της αγάπης για τον αθλητισμό.
Πρόεδρε φτιάξε καινούργια ράφια..
Συγχαρητήρια και στην ομαδαρα φιναλίστ της Γαλάτιστας”.

 

Αναλυτικά, το βίντεο του Δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου:

#Χαλκιδική #ΕΠΣΧ