Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας σε συνεργασία με την Greek Eco Project θα πραγματοποιήσει καθαρισμούς του βυθού σε χώρους ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας.

Αναλυτικά, από την πλευρά της Σιθωνίας το πρόγραμμα είναι ως εξής:

Κυριακή 19/6 στην Νικητή (11:00), μπροστά στον πύργο ναυαγοσώστη.

Δευτέρα 20/6 στον Μαρμαρά (12:00), στο λιμάνι (περιοχή Κλαζάκι) .

Τρίτη 21/6 στο Πόρτο Κουφό (10:00), στο λιμάνι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Φέτος θα είναι η καλύτερη ψαριά μας! Ο Greek Eco Project ετοιμάζεται……. βάζει βατραχοπέδιλα και μάσκα και ανυπομονεί για την πρώτη του βουτιά για το 2022! Το Blue Halkidiki 2022 ξεκινά σε λίγες μέρες και έχει βάλει στόχο να καθαρίσει όσο καλύτερα γίνεται τον Τορωναίο Κόλπο. Εθελοντές και δύτες που θα κινούνται με καταμαράν περιμετρικά του Τορωναίου θα συλλέξουν «θησαυρούς». Στόχος μας να διπλασιάσουμε το περσινό μας ρεκόρ και να φτάσουμε τους 2 τόνους απορριμμάτων. Την δράση αυτή θα αγκαλιάσουν το Ξενοδοχείο Blue Dolphin, η Εταιρεία Alumil και η ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε., τα Νερά ΘΕΟΝΗ και οι φούρνοι ΛΕΜΟΝΗ. Χορηγοί επικοινωνίας για την κάλυψη του event θα είναι το Κοσμοράδιο 95.1, το PLUS Radio 102.6 και τηλεοπτικοί παραγωγοί γνωστής εκπομπής του OPEN TV. Εκτός από τους καθαρισμούς, θα διοργανωθεί και 2ήμερο Τουρνουά Beach Volley στην παραλία του Blue Dolphin Hotel στην Μεταμόρφωση. Ένα ξεχωριστό τουρνουά με παρουσία πρωταθλητών από την ομάδα Παναθηναϊκού με πολλά δώρα! Και δεν σταματάμε εκεί! Θα μάθουμε ΚΑΡΠΑ με την βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας Παύλου Μελά. Θα παίξουμε παιχνίδια και θα μοιραστούμε ιδέες για μια πιο πράσινη νοοτροπία! Ελάτε να γνωριστούμε και να διαδράσουμε. Γίνετε μέλη της ομάδας μας! Ελάτε να κάνουμε το Blue Halkidiki θεσμό! Μπείτε στο https://greekecoproject.gr/blue-halkidiki-2022/

και δείτε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που κάνουμε με τόσο ενθουσιασμό και αγάπη για έναν καλύτερο πλανήτη! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 6986164164. Τηλέφωνο επικοινωνίας για το Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας : 23750 22210″.

#Χαλκιδική #Δήμος_Σιθωνίας