Στο εδώλιο του μεικτού ορκωτού εφετείου μετά από δύο διακοπές κάθισε ο πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος (Πυξ Λαξ) για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 6χρονου κοριτσιού.

Πρωτόδικα,  ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών, ωστόσο δεν είχε μπει φυλακή, καθώς του δόθηκε αναστολή στην έφεση. Πρόσφατα, κρίθηκε προφυλακιστέος για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Η πιο φθηνή & πλήρης ασφάλεια αυτοκινήτου!
…με σύγκριση σε έως και 27 εταιρίες

Η διαδικασία άρχισε με την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης, η οποία υποστήριξε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τον κατηγορούμενο, όταν, το Πάσχα του 2013 στον Ωρωπό, όταν η κόρη της ήταν 8 χρονών, έμαθε ότι ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει σε άλλο παιδάκι να κατεβάσει το εσώρουχό του.

«Τότε ανακάλεσα στο μυαλό μου ένα περιστατικό το 2011.Μου είχε πει η κόρη μου «ο κ.Γιώργος μου είπε ότι του άρεσε να τον γαργαλάμε χαμηλά στην κοιλίτσα». Δεν πονηρεύτηκα τότε. Ρώτησα το παιδί μου εάν έχει συμβεί κάτι και μου απάντησε «έπιασε το π@@ι μου και τον π@@ο μου και έβαλε το χέρι μου να πιάσω το δικό του π@@λι». Σοκαρίστηκα, το παιδί μού είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα».

«Βιάστηκε η ψυχή της»

Όπως κατέθεσε, αποφάσισε να πάει στην αστυνομία με την μητέρα του άλλου κοριτσιού για να τον καταγγείλουν. «Πήγα το παιδί και κατέθεσε με λεπτομέρειες. Εξετάστηκα κι εγώ μετά, ήταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία.

Το παιδί μου από το 2012 είχε αρχίσει να έχει νυχτερινή ενούρηση. Πήγα λοιπόν σε ειδικό. Το παιδί ένιωθε ντροπή. Ο κατηγορούμενος την έβαζε και έβλεπε ταινίες παιδικά, συναυλίες των Πυξ Λαξ και την έπιανε στο σώμα, την απασχολούσε με κάτι που της άρεσε στην τηλεόραση κι εκείνος την άγγιζε. Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο να την πουν «μπράβο» για κάτι. Δεν την άφηνα να πηγαίνει σε σπίτια φίλων της, εάν υπήρχε μπαμπάς στο σπίτι.

«Δεν μπορούσε να μεγαλώσει φυσιολογικά, το παιδί; Γιατί; Γιατί ο κατηγορούμενος ήθελε να ασκήσει τα διαστροφικά του ένστικτα στο δικό μου παιδί…; Τα έκανε αυτά όταν ήταν μόνος. Από το 2011 έως το 2013. Και είχε προετοιμάσει το έδαφος με τα χαϊδέματα στην κοιλίτσα», είπε και συνέχισε:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτω από το τραπέζι που ήμασταν όλοιζ αυτός θα χάιδευε το παιδί. Σήμερα η κόρη μου είναι στη Β’ Λυκείου και θέλει να σπουδάσει ψυχολογία. Έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά θα την ακολουθούν στη ζωή της, στις σχέσεις της, στο γάμο της. Την παρακολουθεί ακόμα ειδικός».

Ο κατηγορούμενος, μέσω του συνηγόρου του υπέβαλε αίτημα για να εξεταστεί από πραγματογνώμονα για το εάν είναι παιδοφιλος. «Μεθοδευμένα ελήφθη η κατάθεση της ανήλικης», ανέφερε

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με βερμούδα και μακό μπλουζακι, κάτι που καθυστέρησε επί 2 ώρες τη διαδικασία. Τελικά, οι οικείοι του, του  έφεραν κοστούμι, αλλά οι αστυνομικοί δεν τον άφηναν να το φορέσει για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: cnn.gr