Μία φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία επιχειρηματιών και ιδιωτών της Χαλκιδικής με σκοπό την ενίσχυση του δραστήριου Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου διοργανώθηκε εχθές το βράδυ στην Ορμύλια στο Σιθωνία Palace.

Ο Δημήτρης Μπάσης αλλά και οι 14 χορευτικοί σύλλογοι από όλο τον νομό παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό θέαμα και ταξίδεψαν μουσικά το κοινό για καλό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του σχολείου.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος μέσω ανάρτησής του στο FB έγραψε πως «σήμερα είμαστε όλοι εδώ για το ειδικό σχολείο του Πολυγύρου».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι: «Αρωγός και εγώ στην προσπάθεια αυτή, δεν θα μπορούσα να μην συμβάλλω τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και ως επιχειρηματίας όπου ήμασταν μεγάλοι χορηγοί στην εκδήλωση για να δώσουμε περισσότερα εφόδια στον Διευθυντή, τα στελέχη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους».

«Μέσα από τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στο «δικό του σπίτι», κατέληξε ο κ. Τάσιος.