1931. Νέα Υόρκη. Το κοινό παρατηρεί το πρώτο από τα φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας που τοποθετήθηκε στη γωνία της Πέμπτης Λεωφόρου και της 41ης οδού. Συνολικά θα τοποθετηθούν 104 τέτοιοι φωτεινοί σηματοδότες.
1963, Βόννη. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι φτάνει στη Γερμανία για τριήμερη επίσημη επίσκεψη και μισό εκατομμύριο άνθρωποι τον υποδέχονται στη Βόννη. Δίπλα του, ο Γερμανός Καγκελάριος, κόνραντ Αντενάουερ.

 

1938, Μασσαχουσέτη. Ο Ουόλτ Ντίσνεϊ κρατάει μερικούς από τους πιο διάσημους ήρωές του, καθώς του απονέμεται ο τιμητικός τίτλος του διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

1943, Μεξικό. Χωρικοί κοιτούν το ηφαίστειο Παρικουτίν που εκρύγνυται στο βάθος.

1963, Κωνσταντινούπολη. Ο συγγραφέας Ίαν Φλέμινγκ, “πατέρας” του Τζέιμς Μποντ, στην Κωνσταντινούπολη, στα γυρίσματα της ταινίας “Από τη Ρωσία με Αγάπη”.

1965, Νέα Υόρκη. Ο Φρανκ Σινάτρα με τις δύο κόρες του, τη Νάνσυ και την Τίνα (δεξιά), φτάνουν στο θέατρο Loews της Νέας Υόρκης για την πρεμιέρα της ταινίας “Von Ryans Express”.
1966, Λονδίνο. Ο Μικ Τζάγκερ και η Μάριαν Φέιθφουλ προσέρχονται στο δικαστήριο, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της κατοχής μαριχουάνας.
1967, Ντίσελντορφ. Ο Φραντζ Πάουλ Στανγκλ, πρώην διοικητής των στρατοπέδων εξόντωσης της Τρεμπλίνκα και του Σομπίμπορ, φτάνει στη Γερμανία, στην οποία εκδόθηκε από τη Βραζιλία, προκειμένου να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου.
1979, Μανάγκουα. το όπλο είναι ένα αληθινό 45άρι και ο νεαρός που το κρατάει ανήκει στη φρουρά των Σαντινίστας, που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Εθνοφρουρά στη Μανάγκουα της Νικαράγουα.
1993, Βιρτζίνια. Η Λορίνα Μπόμπιτ, η οποία ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της, Τζον Μπόμπιτ, προσπάθησε να τη βιάσει, του επιτίθεται με μαχαίρι και του κόβει τα γεννητικά όργανα, σε μια από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις του είδους.
1972, Πενσιλβάνια. Η τροπική καταιγίδα Άγκνες έχει χτυπήσει την πολιτεία, με συνέπεια πολλά σημεία της να έχουν αυτή την εικόνα.
1996, Αθήνα. Πεθαίνει ο Ανδρέας Παπανδρέου, πολιτικός, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός της χώρας κατά τις περιόδους 1981-1989 και 1993-1996.
Πηγή: cnn