Το stage ξανά στήνεται, εθελοντές ετοιμάζουν ήδη το μαγικό τοπίο όπου μουσικοί και djs θα  απογειώσουν το κοινό.

Και ο σύλλογος “Νεολαίας Γαλάτιστας” ως αναζητητής νέων ήχων, φέτος, υπόσχεται ένα πάρτι που θα καλύψει το κενό των δύο προηγούμενων χρόνων, ένα πάρτι όπου το pause δεν έχει θέση, ένα πάρτι γεμάτο μουσική ή μάλλον… για να είμαστε ακριβείς υπόσχονται το απόλυτο πάρτι.

Αυτό που ξεκινάει κάτω από το πέπλο των αστεριών και τελειώνει με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου, στο γνωστό καταπράσινο τοπίο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια σε παύση ο σύλλογος της νεολαίας έχει μια ερώτηση για εσάς: «Dare to feel alive;».
Περιμένουνε τις απαντήσεις σας στις 5&6 Αυγούστου.

Το μουσικό αυτό διήμερο θα πλαισιωθεί και θα απογειωθεί από διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα στην σκηνή θα ανέβουν:

Παρασκευή 5 Αυγούστου, Walkman The Band:
8 χρόνια, 500 live concerts, 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί μια μπάντα να παντρέψει όλα τα είδη χορού που μπορείς να ακούσεις σε ένα party;; Η Rock και η Disco των 80s συναντάνε τα 90s και κάνουν παρέα με τα Rock n Roll και
τα shake των 60s και των 70s.Οι τραγουδιστές γίνονται ένα με το κοινό και δημιουργούν μια μεγάλη παρέα που χορεύει ξέφρενα, σε ένα πρόγραμμα που δεν σταματάει καθόλου από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλος, η βραδιά θα πλαισιωνέται και θα ολοκληρωθεί με τον dj Μount Τen.

Σάββατο 6 Αυγούστου η μέρα που τα vibes της ηλεκτρονικής μουσικής συναντούν
τον παλμό του κόσμου μέχρι το πρωί! Φέτος, στην σκηνή μας θα δώσουν τον ρυθμό διαδοχικά ο Symmetric, o George Adi που ξέρει καλύτερα από όλους πως το πάρτι τελειώνει μόνο όταν φορέσουμε τα γυαλιά ηλίου μας και ο Teo Mavropoulos.