Τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2022 ανακοινώθηκαν και χιλιάδες υποψήφιοι έχουν πλέον στα χέρια τους τις βαθμολογίες με τις οποίες θα μπουν στα πανεπιστήμια της Ελλάδας. Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά για τις επιδόσεις των 72.012 υποψηφίων των ΓΕΛ και των 15.138 υποψηφίων των ΕΠΑΛ.

Και φέτος, το 2022, οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες έμαθαν τις βαθμολογίες του και μέσω sms, αλλά και μέσα από την πλατφόρμα του Υπ. Παιδείας το https://results.it.minedu.gov.gr/. Σε αυτήν την πλατφόρμα οι υποψήφιοι πληκτρολογούν τον μοναδικό, προσωπικό τους κωδικό και τα αρχικά τους γράμματα.

Άριστες επιδόσεις σε πολλά σχολεία του νομού 

Σύμφωνα με πληροφορίες του XalkidikiPolitiki οι φετινές επιδόσεις μαθητών σε πολλά σχολεία του νομού ήταν ανέλπιστα καλές με μερικές να αγγίζουν και την κορυφή!

Τα σχολεία της Χαλκιδικής υποδέχθηκαν τις ανακοινώσεις των βάσεων με χαμόγελα και αρκετές καλές επιδόσεις, ενώ όπως μας είπαν  διευθυντές των Λυκείων του νομού, υπήρχαν πολλά άριστα γραπτά και καλές επιδόσεις σε διάφορες κατευθύνσεις.

Τέλος όπως εξηγούν οι διευθυντές των Λυκείων στο XalkidikiPolitiki οι καταστάσεις αναρτήθηκαν στα σχολεία και περιέχουν μόνο τον κωδικό του κάθε υποψήφιου, και τη βαθμολογία ανά εξεταζόμενο μάθημα, χωρίς τα προσωπικά ονομαστικά στοιχεία των μαθητών.