Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων ολοκληρώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές του Κενταύρου από τη Νέα Καλλικράτεια άφησαν και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις και κατέκτησαν… πρωτιές στα αγωνίσματα τους.

Η πρωταθλήτρια των συνθέτων Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) αναδείχθηκε νικήτρια στις Γυναίκες Κ20 με 5.104 β., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και δείχνει πως αρχίζει σταδιακά να βρίσκει το ρυθμό της μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, που την κράτησε μακριά από τα σύνθετα. Η άλτρια του μήκους Νικολία Ποϊραζίδη (ΓΣ Απόλλων Πύργου) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με με 4.547 β. και η Χριστίνα Ευκολίδου (ΦΣΚΑ Κοζάνης) το χάλκινο με 4.425 βαθμούς.

Στους Άνδρες Κ20 πρώτος ήταν ο Δημήτρης Τσαμπάς (Αναγέννηση Πύργου) με 6.354 β. και ακολούθησαν οι Πολυχρόνιος Ιατρόπουλος (ΑΣ Αιγίου Αθηνόδωρος) με 6.064 β. και ο Κώστας Καραγιαννίδης (ΑΣ Δοξάτου) με 5.687 βαθμούς.

Νικητής στους Άνδρες Κ16 ήταν ο Πάτροκλος Θεοδοσίου (Έφηβος Χίου) με 5.294 β. και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Γιώργος Βεργάκης (ΓΑΣ Περάματος) με 5.053 β. και Θεόδωρος Νέστορας (ΟΚΑ Βικέλας) με 5.012 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα

Κ20 Άνδρες

Κ20 Γυναίκες

Κ16 Αγόρια

Συνολικά

#Χαλκιδική ##ΠανελλήνιΠρωτάθλημα #Κένταυρος #Ντραγκομίροβα