Σε σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι του 18χρονου που πέθανε στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαλάνδρι.

Είχε κι άλλο τροχαίο ο 18χρονος πριν από ένα μήνα

Θείος του θύματος που μιλώντας στο Star ανέφερε ότι πριν ένα μήνα περίπου το παιδί είχε και άλλο τροχαίο με τη μητέρα του: «Πριν κάνα μήνα, η μητέρα του είχε ένα παπάκι. Τον είχε πάει κάπου, σε κάποιο φροντιστήριο, και εδώ λίγο πιο πάνω στο Χαλάνδρι, δεν ξέρω πώς έγινε, ποιος έφταιγε, αλλά τράκαραν με ένα αμάξι. Έπεσαν κάτω και η μητέρα του είναι τώρα με πατερίτσες».

Σκοτώθηκε την ημέρα που περίμενε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων ο 18χρονος

Ο 18χρονος μόλις είχε τελειώσει το σχολείο. Χθες θα περίμενε με αγωνία να μάθει τη βαθμολογία που συγκέντρωσε στις Πανελλήνιες. Όμως όλα ανατράπηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο 18χρονος Παναγιώτης άφησε την τελευταία του πνοή λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

«Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Τώρα έδωσε Πανελλήνιες, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega.

Πηγή: ethnos.gr