Ο Απόστολος Παύλος, προστάτης και πολιούχος του χωριού της Νέας Φώκαιας τιμήθηκε και φέτος με ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια από την εκκλησία.

Η περιφορά της εικόνας του Αγίου Παύλου πραγματοποιήθηκε με τις πρέπουσες τιμές, ενώ πλήθος πιστών έσπευσε να την προσκυνήσει.

Πανηγυρική ήταν και η θεία λειτουργία σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Νέας Φώκαιας όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει ο πανηγυρικός εσπερινός και η αρτοκλασία στο ξωκλήσι των δώδεκα Αποστόλων στον πύργο.

Το αγίασμα έχει στολιστεί όπως κάθε χρόνο  καθώς πραγματοποιούνται λατρευτικές εκδηλώσεις, ενώ έχουν στηθεί και πάγκοι για το καθιερωμένο πανηγύρι.

Αύριο τελευταία ημέρα των λαμπρών εκδηλώσεων θα τελεστεί η ακολουθία του όρθου στο ξωκλήσι των δώδεκα αποστόλων στον πύργο.

Με την παρουσία τους τίμησαν αυτή τη σημαντική ημέρα για τον δήμο Κασσάνδρας η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά, ο βουλευτής του νομού, Απόστολος Πάνας, η περιφερειακή σύμβουλος, Κατερίνα Ζωγράφου, οι αντιδήμαρχοι Φωτεινή Μίζογλου, Παύλος Παντζίκης, Στυλιανή Δάλλα και Βασίλης Στακινός και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρήστος Κομνηνός Καπετάνιος.