Tα Ιαματικά Λουτρά της Αγίας Παρασκευής επισκέφτηκαν σήμερα ο Ελληνοαμερικανός travel blogger, Άλεξ Καλλιμάνης, που συνοδεύοταν από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, Μάρκο Δανά, στο πλαίσιο των θεματικών Press Τrips που διοργάνωσε η European Historic Thermal Towns Association (EHTTA) και ως έχει στόχο την ανάδειξη του ιαματικού και wellness τουρισμού στην Ελλάδα.

Πρόκειται για καμπάνια υπο την αιγίδα της European Travel Committee (ETC) για τις πολιτιστικές διαδρομές.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κασσάνδρας, Ηρακλής Λειβαδιώτης, υποδέχθηκε και ξενάγησε τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών της Αγίας Παρασκευής. Εκεί τους παρουσίασε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει το SPA, τους άφησε να θαυμάσουν τη μαγική θέα που απλώνεται πέρα από το μπαλκόνι και πάνω από τα βράχια προς το απέραντο γαλάζιο και απόλαυσαν τις θεραπευτικές ιδιότητες του μοναδικής σύστασης ιαματικού θαλασσινού νερού.

Μετά την αξεπέραστη αυτή εμπειρία χαλάρωσης, επισκέφτηκαν το λαογραφικό μουσείο της Αγίας Παρασκευής και το ξωκλήσι της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν. Σκιώνη. Η μέρα έκλεισε με δείπνο σε ψαροταβέρνα στην Φούρκα.