Ο Γιώργος Ευστρατιάδης είναι 24 ετών, αριστεροπόδαρος εξτρέμ και σέντερ φορ, με ύψος 1.85μ.! Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μεταπήδησε στις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Κ17, Football League) και Αγροτικού Αστέρα (Κ19, Football League). Τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας της Real Vicenza (Serie D) και του Αλέξανδρου Κιλκίς (Γ΄ Εθνική).

Μετέπειτα, τη σεζόν 2019-2020, έπαιξε στην ομάδα της Ν. Καλλικράτειας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Πανγυθεατικό και τον Παλληξουριακό, με τους οποίους σκόραρε 3 φορές σε 12 συμμετοχές. Τέλος, πέρυσι ξενιτεύτηκε για χάρη της Στρούμσκα Σλάβα Ράντομιρ, ομάδα Β΄ Εθνικής της Βουλγαρίας.

Οι πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.pomoudaniwn.eu:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του Π.Ο. Μουδανιών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Κώστα Ζαμπέτογλου, τον Τεχνικό Δντή κ. Μπάμπη Σαριανίδη και βέβαια τον προπονητή Γόγολο Σπύρο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αθανασιάδη Νίκο, για την επιμονή του και τον ζήλο που έδειξε ώστε να ρθω στην ιστορική ομάδα των Ν. Μουδανιών. Πάμε ΠΟΜΑΡΑ!”