Πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη του έκανε «ανυπόστατη μήνυση», με σκοπό «να τον εκβιάσει», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη εχθές, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του σύντροφός του, για ξυλοδαρμό, σύμφωνα με πληροφορίες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, αναφέρει ότι πρόκειται για πρώην σύντροφο, που είχε «σκοπό να τον εκβιάσει».

«Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας για «ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, η γυναίκα αυτή «καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη».

Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια ώστε, με τη συνδρομή του εισαγγελέα υπηρεσίας, να αφεθεί ελεύθερος ο τραγουδιστής «για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Πηγή: lifo