Ο δράστης βγήκε από αυτοκίνητο, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Ο τραυματίας κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο. Στο περιστατικό αυτό φέρεται να έχει τραυματιστεί άλλο ένα άτομο.

Λίγη ώρα αργότερα, αιματηρό ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους που συνδέεται με το συμβάν στα Κάτω Πατήσια. Ένοπλη ληστεία έγινε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που εντόπισαν τον δράστη. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο δράστης και να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν από το θρίλερ με τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, με τον τραγικό διαπληκτισμό ανάμεσα σε δύο άνδρες να ξεκινά για μια ασήμαντη αφορμή.

Ο καβγάς πήρε διαστάσεις, με έναν άνδρα να βγαίνει από το όχημα και να πυροβολεί. Λίγο αργότερα, το θρίλερ κορυφώθηκε όταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης έκλεψε αυτοκίνητο και έφτασε στους Αγίους Αναργύρους όπου και ξεκίνησε η καταδίωξη από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα ο ένοπλος να πέσει νεκρός.

Λήστεψε βενζινάδικο με την απειλή όπλου

Στη συνέχεια ο ένοπλος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε ένα κλεμμένο μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Toyota, κινήθηκε προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου σταμάτησε σε βενζινάδικο με την απειλή πιστολιού λήστεψε τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εκεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, αστυνομικοί εγκλωβίζουν το ύποπτο όχημα και ζητούν από τον οδηγό να κατέβει. Αυτός όχι μόνο δεν υπακούει αλλά πυροβολεί προς το μέρος τους τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο 401ΓΣΝΑ (σ.σ. έχουν χτυπηθεί σε χέρι και σε ωμοπλάτη).

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άτομο είναι ρομά και επιχείρησε να διαφύγει προς καταυλισμό της περιοχής.

Στην αρχή υπήρχε ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες αλλά ένας εκ των τραυματιών δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και τρεις τραυματίες.

Σημειώνεται πως από τους τραυματίες, οι δύο είναι αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Πηγή: ellada.press