Την απόφαση να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή του τόπου ανακοίνωσε ξεκάθαρα ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς, μιλώντας στη Σουζάνα Καζάκα και το Xalkidikipolitiki.

«Όταν είσαι άνθρωπος με ευαισθησίες, στην πολιτική οι χαρές είναι λιγότερες και οι πίκρες περισσότερες. Ο κόσμος νομίζει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα όταν είσαι βουλευτής. Ακόμη και αν κάτι είναι παράνομο», τόνισε ο κ. Βαγιωνάς.

Ο βουλευτής, εδώ και καιρό έχει εκφράσει τη στήριξή του στο πρόσωπο της Ζαφειρούλας Μυλωνά, προϊσταμένης Α/θμιας Εκπαίδευσης, όσον αφορά τη γυναικεία υποψηφιότητα της ΝΔ στη Χαλκιδική. Και εξηγεί: «Δεν είναι απλά μια δασκάλα. Έχει πολυετή εμπειρία. Η Ζαφειρούλα δήλωσε φανερά ότι θέλει να εκλεγεί. Μπήκε στα 21 της χρόνια και πέρασε μια ευδόκιμη υπηρεσία περνώντας όλες τις βαθμίδες φτάνοντας να είναι περιφερειακή διευθύντρια. Όταν εγώ ρωτήθηκα για τη Ζαφειρούλα Μυλωνά της ζήτησα ένα βιογραφικό και αν θέλει να πολιτευτεί. Ας μου φέρει ο κάθε υποψήφιος το βιογραφικό του, και θα φανεί ότι όλοι μαζί να μπουν δεν θα έχουν τα προσόντα της. Η ίδια κόπιασε για να πετύχει όσα πέτυχε».

Ο κ. Βαγιωνάς άφησε να εννοηθεί ότι οι τελικές αποφάσεις λαμβάνονται από το κόμμα που δέχεται τα βιογραφικά του κάθε υποψηφίου.