Η μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη δήλωσε ότι απαγορεύει πλέον στον Θέμη Αδαμαντίδη να πει δικό της τραγούδι, τονίζοντας ότι δεν στηρίζει τη βία.

Η κ. Τζινιόλη έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια με τον τραγουδιστή, που έχει ερμηνεύσει τραγούδια της όπως το «Και να’μουνα», «Κοίτα πώς τα φέρνει, κοίτα», «Ματωμένα χείλη» και «Είμαστε κι δυο αλήτες».

Όμως, μετά τη μήνυση σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη από τη σύντροφό του, για ξυλοδαρμό και την καταγγελία πρώην συντρόφου του, η μουσικοσυνθέτρια ανακοίνωσε ότι πλέον του απαγορεύει να λέει τραγούδια της.

«Του απαγόρευσα όλα μου τα τραγούδια. Δεν επιτρέπω, ας είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής όχι της Ελλάδας, του κόσμου, ας είναι ο καλύτερος και είναι στη χώρα μας τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους», δήλωσε η Σίσσυ Τζινιόλη στην εκπομπή «TLIVE», στον Alpha.

«Δεν υποστηρίζω τη βία και δεν την στηρίζω. Δεν του επιτρέπω να ξαναπεί δικό μου τραγούδι. Απαγορεύεται. Δεν του το επιτρέπω. Δεν επιτρέπω αυτός ο άνθρωπος να πει δική μου σύνθεση», τόνισε και συμπλήρωσε: «Πώς γίνεται ένας τόσο καλός τραγουδιστής, που τραγουδάει τον έρωτα, την αγάπη, να σπέρνει τη μίσος και τη βία; Όχι, όχι με τα δικά μου τραγούδια. Προτιμάω να αφήσω το επάγγελμα…».

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης. Η δίκη του τραγουδιστή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου.

Η Σίσσυ Τζινιόλη εξήγησε ότι γνώρισε τον Θέμη Αδαμαντίδη το 2000 και άρχισε η συνεργασία τους. «Ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης, όλα καλά», σημείωσε. «Μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να κάνουν αυτή την καταγγελία, δεν ήθελα να το πιστέψω μέσα μου. Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός, ό,τι κι αν ακούγεται, εγώ έζησα έναν ήρεμο άνθρωπο. Αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι το βίντεο», δήλωσε, αναφερόμενη στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται η σύντροφος του τραγουδιστή να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας.

«Είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ξέρω τις κινήσεις του. Το πήρε η αστυνομία, είναι ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ συγκεκριμένη ώρα, μην γελιόμαστε», σχολίασε και πρόσθεσε ότι πάγωσε βλέποντας το βίντεο.

«Μου έφερε πίσω αναμνήσεις. Έχω περάσει κι εγώ δυστυχώς με τον πρώην σύζυγό μου (…), έζησα κι εγώ τη βία μέσα στο σπίτι. Είμαι κατά της βίας», τόνισε.

«Ήμουν πολύ τυχερή, βρήκα τα κομμάτια μου, τη δύναμή μου. Είμαι εδώ σήμερα όχι για να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον πρώην σύζυγό μου. Ήρθα να δώσω το μήνυμα ότι εμείς οι γυναίκες όταν αγαπάμε, ερωτευόμαστε, κάνουμε ένα λάθος. Πολλές ξεχνάνε τον εαυτό τους και μια από αυτές ήμουν κι εγώ. Έζησα τη βία σε πολύ άσχημη μορφή», εξήγησε και τόνισε: «Όποια γυναίκα ζει αυτή τη στιγμή τη βία, να σηκωθεί και να φύγει τώρα. Να ανοίξει την πόρτα και να φύγει τώρα, ποτέ δεν είναι αργά».

Πηγή: lifo