Στην εκπομπή του “Yellow Radio” FM 101.7, #ΠΡΩΙΝΟ_ΚΟΝΤ_ACT με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, απαντώντας σε ερωτήματα που τέθηκαν τόσο από τον ραδιοφωνικό παραγωγό όσο και τη συντάκτρια Σουζάνα Καζάκα του Xalkidkipolitiki. Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε για τις οδικές παρεμβάσεις στη Χαλκιδική και την ανάγκη που υπάρχει να κατασκευαστούν νέοι οδικοί άξονες σε πολλές περιοχές. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην προοπτική χάραξης του δρόμου Κασσανδρείας Παλιουρίου, που στο παρελθόν απορρίφθηκε για περιβαλλοντικούς λόγους.

Η ραδιοφωνική συζήτηση περιελάβανε θέματα όπως πάσης φύσεως υποδομές,  ο τουρισμός και οι τιμές που διαμορφώνονται φέτος σε καταλύματα και εστίαση.

Ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι γίνεται μεγάλος αγώνας για να προλάβει η ανάπτυξη της Χαλκιδικής και τις αντίστοιχες υποδομές, κάτι που αμελήθηκε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, τα μηνύματα που έστειλε ήταν αισιόδοξα για τη φετινή χρονιά.

Ειδήσεις τοπικής επικαιρότητας συζητήθηκαν στην εκπομπή με την ανταπόκριση της Σουζάνας Καζάκα και τη θεματολογία που απασχολεί και θα απασχολήσει το νομό τα επόμενα 24ωρα.