Η μεγαλειώδης συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλη άνοιξε το 14ο Φεστιβάλ Πολυγύρου. Ούτε καν ο καιρός δεν κατάφερε να εμποδίσει το κοινό του Πολυγύρου από το να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια, η οποία πρώτη φορά εμφανιζόταν στο ανοιχτό θέατρο Πολυγύρου. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη και έκπληκτη από την αγάπη του κόσμου που την αγκάλιασε και τη χειροκρότησε θερμά.

Όπως είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μετά από δύο χρόνια, ο κόσμος έχει επιστρέψει με μεγάλη προθυμία στα πολιτιστικά δρώμενα για να τιμήσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. «Το δράμα που ζήσαμε τελειώνει όπως φαίνεται και πάμε προς τα καλύτερα», τόνισε.

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος που βρέθηκε στη συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλη. «Μας τίμησαν μικροί και μεγάλοι και τους ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο κ. Ζωγράφος.

Την εκτίμηση ότι το πολιτιστικό καλοκαίρι στη Χαλκιδική θα είναι από τα ωραιότερα των τελευταίων χρόνων, εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος. Ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός ευχήθηκε να συνεχίσει ο δήμος να βλέπει εικόνες με τη νεολαία να διασκεδάζει όπως πριν από την πανδημία.

«Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει και να ανεβεί η ψυχολογία του», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος που συνεχάρη τον δήμαρχο Πολυγύρου για το υψηλό επίπεδο του φετινού φεστιβάλ.

Στη συναυλία παρών ήταν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, επίσης ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου.