Στα Νέα Μουδανιά παρευρέθηκε εχθές ο κ. Γρηγόρης Τάσιος για το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του δήμου Νέας Προποντίδας.

Ο κ. Τάσιος σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: 

«Μία εξαιρετική πρωτοβουλία, το “1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας” του Δήμου Νέας Προποντίδας ξεκίνησε σήμερα με τιμώμενη χώρα τη Σουηδία και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Σε αυτή τη γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού είμασταν όλοι εκεί. Τοπικοί παραγωγοί, επιχειρηματίες του τουρισμού και όχι μόνο, φορείς, σύλλογοι, εθελοντές παρουσίασαν τα σημαντικά και ποιοτικά τοπικά προϊόντα του τόπου μας που αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις συνταγές. Υπέροχες γεύσεις πλημύρισαν τα Νέα Μουδανιά ξεδιπλώνοντας πτυχές του πολιτισμού μας με μουσική και χορό.

Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί ως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας σε αυτή τη διοργάνωση προσφέροντας τα δωμάτια στους καλεσμένους. Γαστρονομία και πολιτισμός είναι 2 βασικοί πυλώνες που μπορούν να φέρουν υπεραξία στον προορισμό και να δώσουν σημαντική ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη.


 Θέλω να ευχαριστήσω τα ξενοδοχεία Portes Lithos, Portes Beach Hotel, Sokratis hotel, Istion Club Hotel & Spa και Pomegranate Wellness Spa Hotel για τη φιλοξενία των καλεσμένων και να ευχηθώ καλή αρχή και καλή επιτυχία στο Δήμο Προποντίδας και το Δήμαρχο, κ. Μανώλης Καρράς.

Είμαι σταθερά δίπλα σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που αναβαθμίζει τον προορισμό και αξιοποιεί τους τοπικούς πόρους ενώ παράλληλα, ενισχύει την τοπική οικονομία».