Στην ιστορική  λουτρόπολη Κάλντας ντε Μόντ- μπουι της Ισπανίας παρουσίασε η ΚΕΔΗΚ τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής, στις αρχές Μαΐου. Το ταξίδι προβολής των λουτροπόλεων έγινε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ιστορικών Λουτροπόλεων και όπως φαίνεται η Αγία Παρασκευή κατάφερε για άλλη μια φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ Ηρακλής Λειβαδιώτης, τόνισε ότι η προβολή των λουτρών βγαίνει πλέον εκτός χώρας, όπως φάνηκε και από την επίσκεψη του Ελληνοαμερικανού travel blogger προ ημερών.

Τέσσερα νέα υδρομασάζ εγκαινιάστηκαν πρόσφατα στα λουτρά, προσφέροντας ευκαιρίες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Οι φυσικοί πόροι της Αγίας Παρασκευής, με ΦΕΚ αναγνώρισης από το 2017, δηλώνουν ότι τα νερά των λουτρών είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για διάφορες παθήσεις. Άλλωστε στον χώρο υπάρχει και ιατρικό προσωπικό εκτός των άλλων.

Τα λουτρά περιλαμβάνουν επίσης δύο μεγάλες πισίνες, σάουνα και χαμάμ, αναψυκτήριο και υπηρεσίες σπα.

Σύμφωνα με τον κ. Λειβαδιώτη αν δεν μεσολαβούσε ο πόλεμος στην Ουκρανία, η χρονιά θα ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών. «Παρόλο που χάσαμε τους Ρώσους πελάτες, φαίνεται ότι θα περάσουμε το 2019 σε επισκεψιμότητα λόγω της δυναμικής που έχουν λάβει τα λουτρά μας», τόνισε και κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί τη λουτρόπολη Αγίας Παρασκευής.