Συγγνώμη από τη Νίκη Κεραμέως για το σχόλιό του σε βάρος της, ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης, τονίζοντας πάντως ότι η πολιτική κριτική του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας παραμένει στο ακέραιο.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Βερναρδάκης αποκάλεσε την κ. Κεραμέως «Πισπιρίγκου της παιδείας» σε βίντεο στο TikTok, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της υπουργού Παιδείας.

«Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο που απέσυρα αμέσως, η πολιτική κριτική μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα παραμένει στο ακέραιο» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κ. Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κ. Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο» πρόσθεσε.

Κεραμέως: Ξεπέρασε κάθε όριο

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το βίντεο του κ. Βερναρδάκη, η Νίκη Κεραμέως ανέφερε λίγο νωρίτερα ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

«Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός…», σημείωσε η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο Twitter.