Στην τέλεση των εγκαινίων των έργων: “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών οικισμού Ν. Καλλικράτειας” και “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών της Δημοτικής Ενότητας Καλλικράτειας”, προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης  ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελευθέριος Αυγενάκης, που από το πρωί της ίδιας μέρας έχουν επαφές με δημάρχους της Χαλκιδικής.

Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς ανακοίνωσε ότι ένα έργο που ήταν απόλυτη προτεραιότητα του δήμου αλλά και απόλυτη αναγκαιότητα θα αρχίσει σύντομα να υλοποιείται. Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κας Μαρίας Έλλης Γεράρδη, χρηματοδοτείται με 1.673.410, 62 € το έργο της αποκατάστασης του παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας.
“Ευχαριστώ θερμά τόσο τον Αρμόδιο Υπουργό Κώστα Καραμανλή όσο και τον Υφυπουργό Γ. Καραγιάννη, για τα «ευήκοα ώτα» και τα γρήγορα αντανακλαστικά. Σύντομα, η Νέα Ηράκλεια θα διαθέτει και πάλι το παραλιακό μέτωπο που της αξίζει και σήμερα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι”, ανέφερε ο δήμαρχος, Μ. Καρράς.