στιγμιότυπο από την πρώτη συνάντηση των υπουργών με τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο
Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο.

Στη Χαλκιδική από το πρωί της Τετάρτης επισκέπτονται περιοχές των δήμων, ο Υπουργός, Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Το κλιμάκιο του κόμματος που τους συνοδεύει αποτελείται από τον Βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργο Βαγιωνά, τους Βουλευτές Βαγγέλη Λιάκο, Γιάννη Πασχαλίδη και Έλενα Ράπτη και τον Γενικό Γραμματέα Δασών Κωνσταντίνο Αραβώση.

Κατά την επίσκεψη στον Πολύγυρο, την ΠΕΧ, το δημαρχείο και το Επιμελητήριο, οι δύο Υπουργοί συναντιούνται από κοινού με την αυτοδιοίκηση και λοιπούς εκπροσώπους φορέων.

Στη συνέχεια, και μετά το μεσημέρι, διαφοροποιείται το πρόγραμμα των κυρίων Καραμανλή και Αυγενάκη, καθώς ο Υπουργός Υποδομών Κ. Καραμανλής, συνοδεία των βουλευτών και του Γενικού Γραμματέα Δασών Κωνσταντίνου Αραβώση, θα συνεχίσουν την περιοδεία τους στη ΒΑ Χαλκιδική και τον δήμο Αριστοτέλη. Ο κ. Αυγενάκης θα επισκεφτεί τους δήμους Σιθωνίας και Κασσάνδρας.