Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Δικαστηρίου θα καθίσει σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης καθώς δικάζεται έπειτα από αναβολή, για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά την καταγγελία της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για εκβιασμό ενώ διέψευσε την ύπαρξη βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Η υπόθεση αναμένεται να δικαστεί σήμερα, εκτός απρόοπτου, έπειτα από αναβολή που ζήτησε και πήρε η πλευρά της καταγγέλλουσας, προκειμένου εκείνη να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Στο αίτημα της αναβολής αντιτάχθηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη, με τον ίδιο να τονίζει στο δικαστήριο ότι η παράταση της αντιδικίας δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά του, που λόγω του καλοκαιριού περιλαμβάνει συναυλίες και περιοδείες.

Το δικαστήριο τελικά, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, ανέβαλε την εκδίκαση για σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνύτρια κατηγορεί για σωματική βία, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Η σύντροφός του κατήγγειλε πως ο γνωστός καλλιτέχνης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε.

Πηγή: lifo