Νέα αναβολή έλαβε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιαιοπραγία σε βάρος της μέχρι πρότινος συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 4 Οκτωβρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Αλέξη Κούγια.

Κατά πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της κας Κίρκη.

Στη σημερινή διαδικασία δεν έδωσαν το «παρών» ούτε ο τραγουδιστής αλλά ούτε η Βαρβάρα Κίρκη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνύτρια κατηγορεί για σωματική βία, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Η σύντροφός του κατήγγειλε πως ο γνωστός καλλιτέχνης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις καταγγελίες, ενώ έχει διαψεύσει και τις πληροφορίες για ύπαρξη βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Πηγή: lifo