Αγνοούμενος παραμένει για 6η ημέρα ο 31χρονος Μάρτιν από τα Σκόπια, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Κασσάνδρας.

Για τον εντοπισμό του νεαρού εδώ και μέρες επιχειρούν στην θαλάσσια περιοχή σκάφη του λιμενικού σώματος, εθελοντές-διασώστες και υποβρύχιο drone, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα με την αγωνία της μητέρας, αλλά και του αδερφού του Μάρτιν να κορυφώνεται.

Να σημειωθεί ότι σήμερα για τον εντοπισμό του Μάρτιν επιχειρούν πλωτά μέσα και σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης ΟΦΚΑΘ, για αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου, οι έρευνες αναμένεται να ενισχυθούν με την συνδρομή μεγάλης επιχείρησης εντοπισμού που θα αποτελείται από πεζοπόρο τμήμα, πλωτά και εναέρια μέσα, καθώς και από υποβρύχιο drone.

Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αύριο έρχεται στην Ελλάδα ο αδερφός του Μάρτιν από τις ΗΠΑ με σκοπό να συνδράμει στις έρευνες, αλλά και να συμπαρασταθεί στην μητέρα τους η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.