Διαδικασίες για τη μεταβίβαση της περιουσίας του στην κόρη του Λυδία, έχει ξεκινήσει ο καταδικασμένος σε ισόβια για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο δράστης της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, έλαβε την απόφαση να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, Λυδία, πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Σημειώνεται δε ότι η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται ενώ οι γονείς της Καρολάιν, σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο της μικρής.

Ο πατέρας της Καρολαίν Κράουτς, σε συνέντευξή του στη Daily Mail, είχε δηλώσει πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην δει ποτέ ξανά στη ζωή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηn κόρη του.

«Οι δηλώσεις που γίνονται από τη μεριά του κυρίου Κράουτς είναι σεβαστές. Εγώ αντιλαμβάνομαι φυσικά και τις συνθήκες και το κλίμα και κατ’ επέκταση και το τι έχει γίνει.

»Το θέμα είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου ανεξαρτήτως αποφάσεων, που θέλουν να λάβουν και νομικών κινήσεων από την άλλη πλευρά είναι συγκεκριμένη: “Το καλύτερο δυνατό για το παιδί”», είχε δηλώσει ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου.