Σύμφωνα με τη Rodiaki.gr περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο της Ρόδου για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό.

Η ίδια πανικοβλήθηκε όταν είδε πως το ποσό που αναγραφόταν ήταν…έξι χιλιάδες ευρώ! Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να το συλλάβει συνειδητοποίησε πως το ποσό που αναγραφόταν ήταν…εξήντα εκατομμύρια ευρώ!

Όταν τελικά… μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ, τότε επήλθε ο… κλαυσίγελος καθώς βέβαια γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Από μία άποψη, δηλαδή, καλύτερα που ήταν…ασύλληπτο το ποσό παρά να αναγραφόταν 6.000 ευρώ που πίστευε αρχικά. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα μετέβη, με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε:

«Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Άναυδος έμεινε και ο υπάλληλος με το ποσό που αναγραφόταν. Βέβαια, στη συνέχεια, της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς και επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της.

Πηγή: seleo